Naj bo Valentinovo darilo večno!

Letošnje Valentinovo podarite sebi in svoji izbrani polovici nakaj trajnega!

V podjetju Metal design izdelujemo kovinske postelje, ki niso zgolj obvezen kos pohištva ampak tudi eleganten dodatek v sobi počitka in premišljena naložba, ki traja celo življenje.

Pri nas lahko izbirate med med enojnimi, francoskimi in zakonskimi posteljami. Ponujamo široko paleto barv in celo izdelke v barvi po vaši željiNaše kovinske postelje lahko v več vidikih prilagodimo vašim specifičnim željam. 

Vse naše kovinske postelje so na voljo v različnih velikostih, prilagodimo pa vam lahko tudi višino in dolžino. Poleg tega lahko pri nas naročite letvasti pod. Na kovinsko posteljo Metal design pa lahko položite tudi kakršnokoli ležišče iz pene ali vzmetnico standardne mere. Vse naše kovinske postelje so tudi popolnoma tihe, zato vam zagotavljamo, da vas med spanjem ne bo motilo škripanje.

Naša postelja Trea, ki je odličen primer sodobnega oblikovanja in kakovostne izdelave. Navdušuje ljubitelje sodobnih designov, med katerimi so priljubljeni beli posteljni okvirji. 

V svetli barvi izredno lepo izgleda tudi postelja Zala. Z elegantno navzven ukrivljeno vzglavno in vznožno stranico in s tankimi navpičnimi letvicami deluje tradicionalno in bogato.

posteljo Pepelka pa smo poskrbeli za največje romantike. Pravo gnezdo ljubezni bo ustvarila postelja ob katero boste postavili romantičen stol Pariz in šop rož.

Naročite kovinsko posteljo Metal design in z izrednim darilom ovekovečite svojo ljubezen !