Monthly Archives: June 2019

Prednosti kovinskega ležalnika Oliver Metal design

Se vam je že zgodilo, da se vam je ležalnik iz tkanine strgal? Vam je plastičen ležalnik počil? Ste ponesreči močno opraskali vaš dragi leseni ležalnik?

Kovinski ležalnik je odporen na praske in udarce in prenese visoko težo.

Se vam je že zgodilo, da ste polili olje za sončenje po lesenem ležalniku in nikakor niste mogli odstraniti madeža? Se je vaš hišni ljubljenček odločil, da bo pustil zimsko dlako na svetli tkanini vašega novega italijanskega ležalnika?

Ležalnik Oliver boste zlahka očistili, saj zadostuje vlažna krpa.

Ste že kdaj prenašali lesen ležalnik? Ni šlo zlahka, kaj ne? Vam je burja premaknila plastičen ležalnik in vam tako prevrnila najljubše rože?

Zaradi praktičnih koles je ležalnik Oliver enostaven za premikanje in njegova robustna konstrukcija hkrati zagotavlja, da ga ne odpihne vsak vetrič niti ga ne mora premikati malček.

Poleg omenjenih je prednost ležalnika Oliver tudi v nastavljivem hrbtišču ter udobnima rokonaslonoma. K še večjemu udobju pripomore še po meri narejena blazina s snemljivo prevleko in udobnim vzglavnikom.

Velja omeniti tudi obliko ležalnika Oliver. Klasična elegantna oblika je primerna tako za sodobne, kot za klasične peščene plaže.