Monthly Archives: February 2019

Selitev v nove prostore

V podjetju Metal design že 29 let zadovoljujemo svoje kupce s svojimi vrhunskimi kovinskimi izdelki. V letu 2018 smo začeli z gradnjo novih poslovnih prostorov, saj je bila stara proizvodnja za obdelavo kovin preobremenjena.

Gradnja je potekala intenzivno. Enako poteka tudi selitev. Načrtovanje in gradnja takega kompleksa je vse prej, kot nezahtevna. Gre za objekt namenjen dejavnosti, kjer mora biti poskrbljeno za varnost, obenem pa je potrebno imeti v misih optimizirano proizvodnjo kovinskih izdelkov in bodoče neizogibne spremembe, vezane na nove tehnologije.

Vsaka selitev zahteva ogromno energije. Pri selitvi visokotehnoloških strojev za obdelavo kovin in računalniške opreme je potrebno biti izredno previden. Premik vsakega posamičnega stroja je projekt sam po sebi.  V proizvodnji kovinskih izdelkov se namreč  tolerance meri v tisočinkah milimetra. Po varnem izklopu stroja sledi premik s pomočjo avtodvigala. Tveganje za poškodbe stroje je izjemno. Po prevozu in razkladu pa je potrebno stroj še ponovno priklopiti in ponastaviti. 

Na našo srečo so naši zaposleni izredno angažirani in večino premikov izpeljejo sami. Za priklop strojev za obdelavo kovin so zadolženi serviserji.

Z računalniško vodeno proizvodnjo smo poskrbeli, da sledimo smernicam Industrije 4.0., z optimiziranim pretokom materiala pa smo to še utrdili. IProizvodnja kovinskih izdelkov v naših novih prostorih se tako lahko kosa s tistimi vodilnimi v branži.

V novih proizvodnih prostorih bomo lahko izdelali še več proizvodov in s tem ugodili večim kupcem, imeli bomo več možnosti za razvoj novi kovinskih izdelkov in storitev razvoja produktov.

S tem bomo imeli tudi več možnosti za nove zaposlitve. Trenutno  vsi zaposleni v podjetju Metal design sodelujemo pri selitvi po svojih najboljših močeh in se veselimo svojih novih delovnih prostorov.  

Motiviran kader z jasno vizijo, skoraj 30 let izkušenj na področju obdelave kovin in prilagajanje novim tehnologijam so poti, ki nam omogočajo, da dosegamo vedno nove uspehe.

Naj bo Valentinovo darilo večno!

Letošnje Valentinovo podarite sebi in svoji izbrani polovici nakaj trajnega!

V podjetju Metal design izdelujemo kovinske postelje, ki niso zgolj obvezen kos pohištva ampak tudi eleganten dodatek v sobi počitka in premišljena naložba, ki traja celo življenje.

Pri nas lahko izbirate med med enojnimi, francoskimi in zakonskimi posteljami. Ponujamo široko paleto barv in celo izdelke v barvi po vaši željiNaše kovinske postelje lahko v več vidikih prilagodimo vašim specifičnim željam. 

Vse naše kovinske postelje so na voljo v različnih velikostih, prilagodimo pa vam lahko tudi višino in dolžino. Poleg tega lahko pri nas naročite letvasti pod. Na kovinsko posteljo Metal design pa lahko položite tudi kakršnokoli ležišče iz pene ali vzmetnico standardne mere. Vse naše kovinske postelje so tudi popolnoma tihe, zato vam zagotavljamo, da vas med spanjem ne bo motilo škripanje.

Naša postelja Trea, ki je odličen primer sodobnega oblikovanja in kakovostne izdelave. Navdušuje ljubitelje sodobnih designov, med katerimi so priljubljeni beli posteljni okvirji. 

V svetli barvi izredno lepo izgleda tudi postelja Zala. Z elegantno navzven ukrivljeno vzglavno in vznožno stranico in s tankimi navpičnimi letvicami deluje tradicionalno in bogato.

posteljo Pepelka pa smo poskrbeli za največje romantike. Pravo gnezdo ljubezni bo ustvarila postelja ob katero boste postavili romantičen stol Pariz in šop rož.

Naročite kovinsko posteljo Metal design in z izrednim darilom ovekovečite svojo ljubezen !