Monthly Archives: July 2018

Vrtna sedežna garnitura iz nerjaveče kovine

Kovinska sedežna garnitura s karakterjem – sveža, klasična in udobna

Če pogledamo v salone pohištva, lahko hitro ugotovimo, da prevladujejo med sedežnimi garniturami ali moderni minimalistični dizajni ali pa klasika, ki je že leta vedno enaka. Toda ali se vam kakšna sedežna garnitura res vtisne v spomin kot nekaj posebnega?

Za tiste, ki ne ljubijo minimalizma in si želijo nekaj klasičnega a posebnega, pa se da z malo brskanja najti tudi kaj posebnega – na primer sedežno garnituro s kovanim ogrodjem in mehkimi blazinami, kot je garnituro Klasik podjetja Metal design.

Kovinska sedežna garnitura Metal design

Kovinska sedežna garnitura Metal design

Poleg lepega dizajna in seveda udobja, je taka garnitura tudi zelo fleksibilna glede uporabe. Kot ostale sedežne garniture se lahko spremeni v enojno posteljo za goste, njena dodatna prednost pa je, da z njo lahko opremite poleg notranjosti hiše, tudi vrt ali teraso!

Če imate zimski vrt, vam bo udoben enosed dal občutek, da ste zunaj. Obdani z rožami si lahko tudi v hladnih mesecih pričarate pomladno vzdušje. In z eleganco kovinske garniture boste lahko spili kavico z najboljšo prijateljico in naredili dober vtis nanjo. Poleti pa lahko garnituro enostavno preselite na teraso ali vrt, saj je zaščitena pred vremenskimi vplivi.

Kabinet, domača pisarna ali soba za goste so navadno manjši prostori, ki jih nazadnje opremljamo. Tudi če majhni, so lahko ti prostori še najbolj domači in posebni. Opremite jih v mediteranskim stilu. Kavč Klasik, ki je dolg 195 cm in širok 76 cm lahko služi kot dodatno ležišče. Dodajmo nekaj modre na stene, okrasimo poličke z školjkami, ki smo jih nabrali lansko poletje in dodajmo še nekaj blazin. Prostor bo zaživel in ne bo več videti tako majhen, pa tudi gosti bodo navdušeni.

Čeprav Slovenci nismo navajeni na kovino pri opremi doma, je lahko ta zelo uporabna in hvaležna posebno pri prenovah. Ker pa je nekaj drugaćnega, lahko z njim razbijemo monotonost prostora in mu damo stilski pečat, hkrati pa je tudi trajen, trden in zanesljiv, zato bodo prostori dobili vtis dragocene elegance.