Monthly Archives: February 2018

Za vedno… kot vajina ljubezen!

Valentinovo je tu in z njim besede o ljubezni in rdeča srca, ki so v ospredju predvsem v izložbah. Poceni in neuporabna darila nam ponujajo na vsakem koraku.

Vsi pa radi dobimo v dar premišljeno darilo, najsi bo drobno ali veliko. In če je tako, da je za vedno, je še toliko bolj zaželeno.

Ljubezenske iskre letijo povsod. Čutimo jih med šolskimi klopimi in preko celin. Z leti ne ugasnejo, niti med vsakodnevnimi opravili in niti v bolnišničnih čakalnicah. Iskre ljubezni pa se nikjer ne vnamejo tako močno kot v zavetju doma, v spalnici.

Ker je valentinovo dan, ko se zavemo ljubezeni in si zaželimo darila, ki bi ovekovečil njen ogenj, je za darilo zelo primerna postelja Metal design. Je darilo, ki slavi ljubezen in je trajno.

Kovinska postelja Metal design vzdrži najbolj vroče strasti. Vsako noč nudi udobje mehke postelje, ostala pa bo kot dediščina za tiste, ki pridejo za nami. Spalnico napolni s pravim vzdušjem za romantičen zajtrk ali objemanje v večerni tišini.

kovinska poatelja, kovinski stol

Na Metal designu vam nudimo različne tipe postelj. Izdelujemo jih v več barvah in z možnostjo nanosa različnih patin. Francoske postelje so idealna rešitev za manjše spalnice. Nudijo veliko za enega in še vedno dovolj prostora za dve osebi. Zakonske postelje izdelujemo v evropski velikosti 180×200 cm in nudijo še več udobja.

Vsi naši izdelki so v celoti narejeni v Sloveniji. Vse postelje imajo 5-letno garancijo, tako da boste še bolj mirno spali.