Category Archives: Sejmi v tujini

04.02.2015 – Metal design v sodelovanju s Sam Tinsley-Wood

Metal design uspešno sodeluje s tujimi designerji. Z veseljem vas predstavljamo še eno zanimivo novo sodelovanje v Veliki Birtaniji, preko katerega smo uspešno izvedli že dva projekta.

 

Angležinja Sam Tinsley-Wood je uspešna oblikovalka, ki ima več kot 20 let izkušenj na področju notranjega designa. Njen design je unikaten in vedno prilagojen stranki, saj želi, da se v designu odraža njena osebnost. Druži nas inovativnost in kreativnost, ter zadovoljevanje različnih želj strank. Sedaj smo že drugič združili moči in izdelali unikatne kovinske izdelke.

 

Prvi skupen projekt s Sam smo izvedli že pred nekaj meseci. Naše stole Oliver smo prilagodili z vzorcem na podlagi njene avtorske zamisli, ohranil pa je svojo lahkotno in ergonomsko obliko. Nastalo verzijo stolov smo poimenovali po njenem vrtu, Secret Garden. Nahajajo se v mestu Rochdale v restavraciji The Crimble, ki je zunaj uredila poseben vrt namenjen porokam in ljudem, ki radi večerjajo zunaj, na svežem zraku in v sproščenem okolju.

10443160_595376623903052_3841385304005122679_o IMG-20140528-WA0003

Naš drugi skupen projekt so bili dekorativni kovinski paneli namenjeni dekoraciji stebrov. Izdelki se nahajajo v restavraciji in vinoteki Cenetta. Restavracija je urejena v stari cerkvi, zato si je oblikovalka zamislila starinski kovan efekt panelov, ki smo ga dosegli s posebnim brušenjem lasersko izrezanih kosov.

ograjica steber Anglija

»S podjetjem Metal design sem sodelovala na dveh komercialnih projektih, kjer je bil tesen rok izdelave. Metal design je dostavil točno to, kar je obljubil. Njihova pozornost za detajle in perfekcionizem je lahko vsem za zgled.« je Sam napisala na facebook profilu našega partnerja Metal Design Furniture iz Anglije.