Category Archives: Uncategorized

Vesele praznike!

Resnična sreča izhaja iz veselja do dobro opravljenih dejanj, z ustvarjanjem novih stvari. Antonie de Saint-Exupery)

Želimo vam mir, veselje in uspeh v prihajajočem letu!

Naš stari objekt je NAPRODAJ!

Naprodaj je naš stari poslovni objekt na naslovu Goriška cesta 53, 5270 Ajdovščina!

Stari objekt Metal design d.o.o.

Zasnova: Objekt je skladiščno industrijsko – poslovni objekt, celotna površina je 2360, 45 m2, od tega je pisarniškega dela 223 m2.

Konstrukcija: Objekt je grajen večfazno; prva faza 1994, zadnja prenova 2016. Objekt je bil grajen po popolni tehnični dokumentaciji in ima uporabno dovoljenje. Konstrukcijsko je objekt iz armiranobetonskih elementov tip ABK. Temelji so armiranobetonski, točkovni pod stebri in pasovni pod fasadnimi stenami. Vmesni zidovi so klasično zidani, strešna konstrukcija je iz armiranobetonskih montažnih plošč, krita s pločevino. Stavbo pohištvo: Alu profili. Objekt ima vse priključke instalacij, ogrevanje centralno na kurilno olje, ter klime. V letu 2016 je bil pisarniški del obnovljen, ter izvedena toplotna izolacija celotnega objekta.

Zunanja okolica je urejena (asfalt), parkiranje je omogočeno.

Za informacije pokličite 05/3643660!

Prednosti kovinskega ležalnika Oliver Metal design

Se vam je že zgodilo, da se vam je ležalnik iz tkanine strgal? Vam je plastičen ležalnik počil? Ste ponesreči močno opraskali vaš dragi leseni ležalnik?

Kovinski ležalnik je odporen na praske in udarce in prenese visoko težo.

Se vam je že zgodilo, da ste polili olje za sončenje po lesenem ležalniku in nikakor niste mogli odstraniti madeža? Se je vaš hišni ljubljenček odločil, da bo pustil zimsko dlako na svetli tkanini vašega novega italijanskega ležalnika?

Ležalnik Oliver boste zlahka očistili, saj zadostuje vlažna krpa.

Ste že kdaj prenašali lesen ležalnik? Ni šlo zlahka, kaj ne? Vam je burja premaknila plastičen ležalnik in vam tako prevrnila najljubše rože?

Zaradi praktičnih koles je ležalnik Oliver enostaven za premikanje in njegova robustna konstrukcija hkrati zagotavlja, da ga ne odpihne vsak vetrič niti ga ne mora premikati malček.

Poleg omenjenih je prednost ležalnika Oliver tudi v nastavljivem hrbtišču ter udobnima rokonaslonoma. K še večjemu udobju pripomore še po meri narejena blazina s snemljivo prevleko in udobnim vzglavnikom.

Velja omeniti tudi obliko ležalnika Oliver. Klasična elegantna oblika je primerna tako za sodobne, kot za klasične peščene plaže.

Najboljši se odločajo za Metal design

Začetek meseca je ekipa The Slovenia best izpeljala dogodek  The Slovenia Restaurant  Awards 2019, ki ga sponzorira Diners Club. Trije absolutni zmagovalci državnega tekmovanja za najboljšo restavracijo v letu 2019 so Gostilna pri Lojzetu, Hiša Franko in Vila Podvin.

V podjetju smo navdušeni nad nivojem, ki ga dosegajo slovenske restavracije in ponosni, da se veliko teh vrhunskih gostincev odloča za kovinsko pohištvo Metal design.

Gostilno pri Lojzetu krasi naš trosed Klasik in garnitura Castrum, na terasi vile Podvin so naše vrtne garniture Castrum in poleg teh najdemo še veliko drugih elitnih lokacij.

  

Gostje sedijo na stolih Metal design v hotelu Grahor, v rezidenci Čeligo, pri Andrejevih, na Brdu pri Kranju, če jih naštejemo zgolj peščico.

Tudi med hotelirji jih je precej, ki se odloča za postelje Metal design, če omenimo zgolj Hišo Štekar in hostel Ocizla.

V skoraj 30ih letih smo prodali na tisoče garnitur in postelj. Veseli smo dejstva, da se kupci vračajo in da lahko skupaj soustvarjamo lepe ambiente.